Ontspanning

Lekker ontspannen in de omgeving
Altea is een streek waar heel wat te beleven valt. Of je nu houdt van een avontuurlijke tocht met de mountainbike, het spetterende water van de jetski's of eerder van een rustige wandeling, er is voor elk wat wils.

Marco Polo Adventures organiseert tal van activiteiten zoals een Jeep Safari, catamaran zeiltochten, kayak tochten, paardrijden, mountainbike ritten, diepzeeduiken, paintball, quad safari, nachtsafari met barbecue,...

Een 35km van Benidorm ligt Safari Aitana. Dit is een groot park waar je wilde dieren kan zien.

In Benidorm zelf is er ook een natuurpark, genaamd Terra Natura. Naast tal van dieren kan je er ook shows gaan bijwonen. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Het park is ingedeeld in verschillende werelddelen zodat u op een educatieve en speelse manier alle specifieke dieren uit de werelddelen leert kennen.

Voor degene die het liever in het water zoeken zijn er tal van attracties in Aqualandia. Dit is een waterpretpark waar u ongetwijfeld plezier zult beleven. Tal van glijbanen, wildwaterbanen, bubbelbaden,...

Wie het iets avontuurlijker wil, is er Terra Mitica, een pretpark waar je gerust enkele dagen kan vertoeven, karting La Cala in Benidorm (waar een speciaal parcours voor kinderen is), de kayaktochten op zee van Palesimar,... U ziet het, voor elk wat wils dus.

Marco Polo Adventures

Safari Altana

Terra Natura

Aqualandia