Vakantie Appartement Spanje - Dorada in Altea, Costa Blanca

Voorwaarden

Aankomst - Vertrek
Aankomst tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Vertrek uiterlijk om 10.00 uur.
Indien u later dan 19.00 uur arriveert of 's morgens voor 8 uur wilt vertrekken moet dit uiterlijk 8 dagen voor aankomst worden aangegeven. Bij aankomst na 22.00 uur betaalt u een toeslag van 30,00 euro.

Borg
Op uw vertrekdag wordt de woning (samen met u) door een van de verhuurder zijn medewerkers gecontroleerd. De borg wordt bij geen gebreken en na inhouding van de verbruikte energie (indien van toepassing) binnen 1 week op uw bankrekening teruggestort.

Eindschoonmaak
De eindschoonmaak wordt altijd verzorgd door een kuisploeg van de verhuurder.

(Aan)betaling
De aanbetaling bedraagt 30% van de totale huurprijs. De restbetaling moet uiterlijk 6 weken voor de aanvangsdatum van de huurperiode in het bezit zijn van de verhuurder. Bij niet tijdige betaling ontvangt u een betalingsherinnering. Als het restantbedrag 3 weken voorafgaande aan de aankomstdag in het vakantieverblijf niet is ontvangen zal dat ontbinding van de huurovereenkomst tot gevolg hebben. Het reeds (aan)betaalde zal niet worden gerestitueerd.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering meer dan 6 weken voor de aanvang van het verblijf is 30% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij (datum)wijziging van een bestaande boeking worden 25,00 Euro administratiekosten in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid
Het gebruik van de vakantiewoning is op eigen risico. De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige schade die door toedoen van gebruikers van de vakantiewoning tijdens het verblijf ontstaat (bijvoorbeeld door oneigenlijk gebruik of door onvoldoende toezicht op kinderen). De huurder is verplicht alle hieruit voortvloeiende schade door hem / haar of zijn medebewoners te vergoeden aan verhuurder. De huurder dient eventuele schade direct te melden aan de verhuurder. Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde geheel of gedeeltelijk aan anderen (onder) te verhuren of in gebruik te geven.
In verband met uw eigen veiligheid is het niet toegestaan op het terrein een open vuur te stoken, ook niet in een vuurkorf. Ook met roken dient u voorzichtig te zijn: ook op het terras moet een asbak gebruikt worden.
Mocht de stroom uitvallen, een storing optreden in de watervoorziening of geluidsoverlast (bijvoorbeeld) ontstaan door bouwactiviteiten in de omgeving dan kunt u de verhuurder niet aansprakelijk stellen, aangezien het om omstandigheden handelt waar wij geen invloed op hebben en door derden veroorzaakt worden.

Verblijf
Als bij aankomst blijkt dat u met meer personen bent dan in het huurcontract genoemd, of dat u tijdens de huurperiode met meer personen in het appartement overnacht dan waarvoor is geboekt / betaald, zult u het appartement per direct moeten verlaten. U hebt dan geen recht op teruggave van de betaalde reissommen. De verhuurder is niet verplicht tot schadeloosstelling als u later arriveert of het appartement voortijdig verlaat.

Huisdieren
Kleine huisdieren zijn slechts toegestaan na overleg en goedkeuring van de verhuurder. Bij een verblijf met huisdier betaalt u een toeslag voor de eindschoonmaak en een toeslag op de borg.